Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι την ερχόμενη Πέμπτη 5 Μαίου 2022 είναι η σημαντική μέρα της Διαδικτυακής Επετειακής Εσπερίδας  που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛΙΣΜΕ) , με θέμα » Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ » .

Η Εσπερίδα, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, από 18.00 – 21.00, με αξιοποίηση της εφαρμογής ΖΟΟΜ και ταυτόχρονη παρουσίασή της μέσα από το You Tube.

Οι Σχετικοί κωδικοί και οδηγίες εισόδου στις εφαρμογές ΖΟΟΜ και You Tube έχουν ήδη  αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΛΙΣΜΕ (www.elisme.gr/gr/ ) και είναι αυτοί που ακολουθούν :

Ο σύνδεσμος εισόδου στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ (JoinZoomMeeting ) είναι: 
https://zoom.us/j/2463957163?pwd=SmY2Vk5XblRwSVRuRjZvajI3eHRTQT09
Έπειτα πατήστε το κουμπί «Open Zoom Meetings»

Εναλλακτικά μπορείτε να μπείτε και με χρήση της ιστοσελίδας http://www.zoom.us και προσδιορίζοντας ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το Meeting ID: 246 395 7163 και με Passcode: 12345

Όσοι παρακολουθήσουν την ομιλία δικαιούνται πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Γραμματεία ΕΛΙΣΜΕ.

Παρακαλούμε πολύ να εισέρχεστε στο ΖΟΟΜ με χρήση του αληθινού σας ονόματος και όχι ψευδωνύμου. Μέσω ΖΟΟΜ υπάρχει περιορισμός στην παρακολούθηση μόνο 100 ατόμων.

Οι υπεράριθμοι μπορούν να χρησιμοποιούν το You Tube Live Streaming σύνδεσμο μέσω ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ:
https://youtu.be/wYRIgPjcR4o

Η διοργάνωση της σημαντικής αυτής Επετειακής Εσπερίδας από το ΕΛΙΣΜΕ αποτελεί πράξη καθήκοντος και  απόδοσης  τιμής και μνήμης  προς όλους τους  Έλληνες του Πόντου, που χάθηκαν ξεριζωμένοι από την Πατρίδα, όταν στις 19 Μαΐου 1919, αποφράδα ημέρα για τον Ελληνισμό του Πόντου,  ο Μουσταφά Κεμάλ πάτησε το πόδι του στη Σαμψούντα και ξεκίνησε και τυπικά την τελευταία και πιο άγρια φάση του σχεδίου της Γενοκτονίας τους.

Η εκδήλωση  μας δίδει τη σημαντική ευκαιρία να τιμήσουμε με τη συμμετοχή μας, τη μνήμη των προγόνων μας.

Σας περιμένουμε όλους.