ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

« Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ »

Μελενίκου 18,ΕΔΕΣΣΑ, Τ.Κ. 58200, Τηλ.Fax.2381022729 /6973554438 /6936532263/

e-mail:syllogospontionedessas@yahoo.gr

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ του Συλλόγου  Ποντίων Έδεσσας  στις 18 Αυγούστου 2012  στο αθλητικό κέντρο «πασά – τσαΐρ». Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις. Η άψογη οργάνωση των διοργανωτών εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκομένους.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλες τις επιχειρήσεις της πόλης και της περιοχής που παρά τις δύσκολες εποχές που ζούμε στήριξαν την προσπάθειά μας, να πραγματοποιήσουμε μια εκδήλωση υψηλών απαιτήσεων.

Επίσης ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες Συλλόγους της πόλης μας Φιλοπρόοδο Σύλλογο Μ. Αλέξανδρο και Φίλους Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παρουσίασαν με τα παιδικά χορευτικά τους τις όμορφες παραδόσεις της πατρίδας μας.

Θα ήταν παράληψη να μην αναφερθούμε στην ακούραστη συμμετοχή των εθελοντών μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, για να εξυπηρετήσουν όλους τους παρευρισκόμενους. Τα παιδιά του Συλλόγου μας, ευαισθητοποιημένα σε θέματα ανακύκλωσης, κινήθηκαν μέσα στο χώρο κατά τη διάρκεια και μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και μάζευαν τα ανακυκλώσιμα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν όπως και τα καπάκια από τα νερά ΔΡΟΣΙΑ για να ενισχύσουμε την προσπάθειά του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία και το κέφι τους και έκαναν την εκδήλωση μας τόσο επιτυχημένη, τόσο από την πόλη μας όσο και από τις γύρω περιοχές του Νομού, ενώ είχαμε και αντιπροσωπίες Συλλόγων από Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Κιλκίς.  Ένα τελευταίο ευχαριστώ οφείλουμε στους κατοίκους της πόλης που ενοχλήθηκαν από τον ήχο της μουσικής και μας έστειλαν την αστυνομία, για μια ακόμη φορά, να μας σταματήσει λίγο μετά τα μεσάνυχτα!

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

Η Πρόεδρος

Ροζαλία Γαβριηλίδου